Unelmoitko ikiomasta Päivilla -villiksestä?

Neulon suunnittelemiani malleja mittatilaustyönä. Halutessasi suunnittelen sinulle aivan uniikin villiksen, jollaista ei maailmassa ole toista.

Materiaalina käytän aina 100 % villalankaa. Haluan yhä useammin suosia suomalaisen lampaan villaa, jolloin tuote on täysin kotimaista käsityötä. Asiakkaana saat valita itse materiaalin ja mallin sekä toivoa mieleisesi värit. Suomalaisen lampaanvillan lisäksi, neulon villiksiä perinteisestä islantilaisen lampaan tai pehmeästä alpakan villalangasta. 

Neulon villikset asiakkaan mittojen mukaan. Annan ohjeet mittojen ottamiseen ja siinä kannattaakin olla huolellinen, sillä valitettavasti mittatilauksena valmistetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Mittojen antamiseen on hyvät ohjeet ja autan mielelläni asiassa.

Jos mielit omaa villistä, niin laita minulle viestiä. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun unelmiesi villis! Maksu tapahtuu myöhemmin laskulla, jonka laitan sähköpostitse noin viikkoa ennen villiksen valmistumista. Olen sinuun yhteydessä pitkin matkaa.

Ps. Villikset ovat todella suosittuja ja jono on tällä hetkellä noin puolen vuoden mittainen. Ole siis ajoissa liikkeellä, mikäli toivot villistä tiettyyn ajankohtaan. Neulon villikset tilausjärjestyksessä. 


Valitse mieleisesi Päivilla -villis

Olen suunnitellut muutamia malleja, joista voit valita mieleisesi mallin. Lisäksi pääset valitsemaan langan materiaalin sekä värit. Pyrin toteuttamaan väritoiveet mahdollisuuksien mukaan. 

Jos kuitenkin unelmoit uniikista villiksestä, niin laita minulle viestiä. Suunnitellaan sinulle ikioma villis!

Lisätietoa mallistosta ja lankavaihtoehdoista löydät tältä sivulta.

Hinnat (sis. kaikki materiaalit, suunnittelu-, mitoitus- ja neulontatyön)

Villapaita 380 e

Uniikki malli 480 e

Pienten lasten koot 280 e 

Villatakki 390 e

Uniikki malli 490 e

Pienten lasten koot 290 e

Pipo 75 e
Tumput 75 e

Hinnat sis. ALV 24%

Päivilla Saana -villatakki

100 % suomalaisen tai islantilaisen lampaan villaa. Pohjavärin lisäksi voit valita 2-3 korostusväriä.

Päivilla Usko -villis

100 % suomalaisen tai islantilaisen lampaan villaa. Pohjavärin lisäksi voit valita 2-3 korostusväriä.

Päivilla Nelli -villis

100 % suomalaisen tai islantilaisen lampaan villaa. Paksu ja todella lämmin. Pohjavärin lisäksi voit valita 2-3 korostusväriä.

Päivilla Saana -villis

100 % suomalaisen tai islantilaisen lampaan villaa. Pohjavärin lisäksi voit valita 2-3 korostusväriä.

Päivilla Huuru -villis

100 % alpakkaa. Pehmeää kuin pumpuli. Pohjavärin lisäksi voit valita 2-3 korostusväriä.

Päivilla Pipa

100 % suomalaisen lampaan hahtuvavillaa. Pehmeä, ei kutita. Yksivärinen, jonka tupsuun voit valita 2-3 korostusväriä.

Suomalainen lampaan villa

Pehmeämpää kuin islantilaisvilla. Lämmin ja säänkestävä. Sopii erinomaisesti ulkoiluun ja retkeilyyn. 

Islantilainen lampaanvilla

Rouhea villalanka, joka saattaa kutittaa herkempää. Soveltuu erinomaisesti ulkoiluun ja retkeilyy. Saatavilla kahdenlaista paksuutta. Lettlopi on ohuempi ja soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Alafosslopi on paksua, hieman pehmeämpi kuin lettlopi ja soveltuu erityisesti kylmiin olosuhteisiin. 

Alpakan villa

Pehmeä ja ehkä hiukan hienostunut lanka, joka muistuttaa puuvilla lankaa. On kuitenkin vähintäänkin yhtä lämmin kuin lampaanvilla. Soveltuu ulkoiluun. 

Mittausohjeet

Päivilla villis

Villis neulotaan annettujen mittojen mukaan, jolloin siitä tulee siis mittojen kokoinen. 

Mitat on helpoin ottaa sopivasta paidasta. Niitä kannattaa kuitenkin aina verrata vartalon mittoihin, jotta villiksestä tulee sinulle sopiva.

A = rinnanympärys
B = kainalosta helmaan
C = kainalosta hihan suuhun

Halutessasi vyötärön kohdalle voidaan tehdä muotoilua. Ilmoita silloin myös vyötärön- ja lantionympärys. 

Päivilla Pipa

Mittatilauksena valmistettuun pipoon tarvitaan pään ympärys ohimon kohdalta mitattuna. 

Tärkeää

Mittojen oikeellisuus on asiakkaan vastuulla. Valitettavasti mittatilaustyönä valmistetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Mittaamisessa kannattaakin olla huolellinen. Jos tunnet epävarmuutta, niin ehdottomasti kannattaa kysyä, neuvon mielelläni! 


Hoida villistä oikein

Villis rakastaa tuuletusta raikkaassa ilmassa. Muuta ei sitten tarvitakaan. Kyllä, tuuletus riittää hoidoksi ja poistaa hajuhaittoja tehokkaasti. Talvella villiksen voi pyöritellä puhtaassa lumessa ja antaa raikastua hangessa muutamia tunteja. Ravistus vain ja voit vetäistä villiksen yllesi. Villa vain on materiaaleista paras, helppohoitoisin ja ehdottomasti luonnonystävän valinta. 

Jos villis kohtaa tahran, jonka haluat poistaa, tee se hellävaroen kädenlämpöisellä vedellä ja käsin pesien. Älä hankaa, ettei villa huovutu. Voit käyttää tilkan villapesuainetta ja halutessasi huuhtelussa etikkaa. En koskaan suosittele pesukonepesua tai rumpukuivausta. 

Hoitamalla villistä oikein, se lämmittää sinua vuosikausia eteenpäin!