Unelmoitko ikiomasta Päivilla -villiksestä?

Neulon suunnittelemiani malleja mittatilaustyönä. Halutessasi suunnittelen sinulle aivan uniikin villiksen, jollaista ei maailmassa ole toista.

Materiaalina käytän aina 100 % suomalaista villalankaa, jolloin tuote on täysin kotimaista käsityötä. Asiakkaana saat valita itse materiaalin ja mallin sekä toivoa mieleisesi värit. Jos kuitenkin toivotaan mahdollisimman pehmeää villistä, niin materiaaliksi voi valikoitua ihanan pehmeä alpakan villalanka. 

Neulon villikset asiakkaan mittojen mukaan. Annan ohjeet mittojen ottamiseen ja siinä kannattaakin olla huolellinen, sillä valitettavasti mittatilauksena valmistetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Mittojen antamiseen on hyvät ohjeet ja autan mielelläni asiassa.

Jos mielit omaa villistä, niin laita minulle viestiä. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun unelmiesi villis! Maksu tapahtuu myöhemmin laskulla, jonka laitan sähköpostitse noin viikkoa ennen villiksen valmistumista. Olen sinuun yhteydessä pitkin matkaa.

Ps. Jono on tällä hetkellä (07/2024) todella maltillinen ja elää koko ajan. Olethan ajoissa liikkeellä, mikäli toivot villistä tiettyyn ajankohtaan. Neulon villikset tilausjärjestyksessä. Lahjakortti on mainio vaihtoehto, silloin lahjansaaja pääsee itse vaikuttamaan lahjan sisältöön!

Valitse mieleisesi Päivilla -villis

Olen suunnitellut muutamia malleja, joista voit valita mieleisesi mallin. Lisäksi pääset valitsemaan langan materiaalin sekä värit. Pyrin toteuttamaan väritoiveet mahdollisuuksien mukaan. 

Jos kuitenkin unelmoit uniikista villiksestä, niin laita minulle viestiä. Suunnitellaan sinulle ikioma villis!

Lisätietoa mallistosta ja lankavaihtoehdoista löydät tältä sivulta.

Hinnat 1.11.2023 lukien (sis. kaikki materiaalit, suunnittelu-, mitoitus- ja neulontatyön) 

Villapaita 400 e
huppu tai pidempi malli pepun päälle +35 e
pidempi malli polviin asti +70 e

Uniikki malli 500 e
huppu tai pidempi malli pepun päälle +35 e
pidempi malli polviin asti +70 e

Pienten lasten koot alk. 300 e

Villatakki 420 e
huppu tai pidempi malli pepun päälle +35 e
pidempi malli polviin asti +70 e

Uniikki malli 520 e
huppu tai pidempi malli pepun päälle +35 e
pidempi malli polviin asti +70 e

Pienten lasten koot alk. 320 e

Neulon myös pipoja, tumppuja, villasukkia ja huiveja tilauksesta. Kysy lisää ja suunnitellaan sinulle mieleinen paketti!

Hinnat sis. ALV 24% 

Päivilla Saana -villis

100 % suomalainen Päivillanka. Pohjavärin lisäksi voit valita 2-3 korostusväriä.

Päivillan Saana -villatakki

100 % suomalainen Päivillanka. Pohjavärin lisäksi voit valita 2-3 korostusväriä.

Päivilla Ciira -villis

100 % suomalainen Päivillanka. Voit valita villikseen mieleisesi sävyt. Tämä on jokaisen heppatytön unelmavillis, jolla tarkenee tallihommissa!

Päivilla Oona -villis

100 % alpakkaa tai suomalainen Päivillanka. Alpakan villaanka on pehmeää kuin pumpuli ja Päivillanka islantilaista serkkuaan pehmeämpää. Pohjavärin lisäksi voit valita 2-3 korostusväriä.

Päivilla Usko -villis

100 % suomalainen Päivillanka. Pohjavärin lisäksi voit valita 2-3 korostusväriä.

Päivilla Nelli -villis

100 % suomalainen Päivillanka. Paksu ja todella lämmin. Pohjavärin lisäksi voit valita 2-3 korostusväriä.

Mittausohjeet

Päivilla villis

Villis neulotaan annettujen mittojen mukaan, jolloin siitä tulee siis mittojen kokoinen. 

Mitat on helpoin ottaa sopivasta paidasta. Niitä kannattaa kuitenkin aina verrata vartalon mittoihin, jotta villiksestä tulee sinulle sopiva.A = rinnanympärysB = kainalosta helmaanC = kainalosta hihan suuhun

Halutessasi vyötärön kohdalle voidaan tehdä muotoilua. Ilmoita silloin myös vyötärön- ja lantionympärys. 

Päivilla Pipa

Mittatilauksena valmistettuun pipoon tarvitaan pään ympärys ohimon kohdalta mitattuna. 

Tärkeää

Mittojen oikeellisuus on asiakkaan vastuulla. Valitettavasti mittatilaustyönä valmistetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Mittaamisessa kannattaakin olla huolellinen. Jos tunnet epävarmuutta, niin ehdottomasti kannattaa kysyä, neuvon mielelläni! 

Valitse mieleisesi lanka

Suomalainen Päivillanka

Päivillan oma Päivillanka on pehmeämpää kuin islantilaisvilla. Lämmin ja säänkestävä. Sopii erinomaisesti ulkoiluun ja retkeilyyn. Päivillanka on kehrätty lähtitilan onnellisten lampaiden villasta ja kehrätty Suomessa. Päivillangasta on saatavilla luonnonsävyjä sekä Päivillan itse käsinvärjäämiä sävyjä. Väriaineina on käytetty kasvi- ja luonnonvärejä. 

Päivillanka Muhku

Paksu, pehmeä hahtuvalanka sopii erinomaisesti paksuihin villiksiin, pipoihin ja tumppuihin. Tästä langasta neulotulla villiksellä tarkenee hurjemmassakin paukkupakkasessa. Muhku on kehrätty kotimaisten lammasrotujen villasta. Tarjolla on luonnonsävyjä ja mahdollisuuksien mukaan Päivillan itse käsinvärjäämiä sävyjä. 

Alpakan villa

Pehmeä ja ehkä hiukan hienostunut lanka, joka muistuttaa puuvilla lankaa. On kuitenkin vähintäänkin yhtä lämmin kuin lampaanvilla. Soveltuu ulkoiluun. 

Haluatko lisätietoja mittatilaustyöstä?
Ota yhteyttä, vastaan mielelläni kysymyksiisi ja teen sen mahdollisimman pian!