Tietosuojaseloste

Tietosuoja ja rekisteriseloste 

Henkilötietojasi käsitellään 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimuksien mukaisesti. Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä:

T:mi Päivilla Handmade 2553865-9

Hikiäntie 1488

05820 Hyvinkää

paivillahandmade@gmail.com

Rekisterin nimi: 

Päivilla Handmade asiakasrekisteri

Kuka valvoo henkilötietojasi?

Suomalainen yritys Päivilla Handmade valvoo henkilötietojasi ja on vastuussa henkilötiedoistasi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti.

Mitä tietoja kerätään? 

Rekisteriin tallentuu tietoja sinun tehdessä ostoksia Päivillan verkkokaupassa tai kun luot itse Päivillan verkkokauppaan käyttäjätunnuksen. Henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta pystymme hallinnoimaan tilauksiasi ja toimittamaan ne sinulle. 

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan käyttäjätunnus, etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä tilaushistoria ja tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietojasi käytetään tilausten toimittamiseen. Yhteystietojasi ei luovuteta muille, kuin tilausten kannalta oleellisille tahoille, kuten kyseisen tilauksen toimittajalle (Posti, Matkahuolto, Pakettikauppa) ja Klarna Oy:lle, joka käsittelee maksutietosi. Myös verkkokauppa-alustan tuella on työnsä puolesta mahdollisuus päästä verkkokaupan rekistereihin.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Henkilötietoja luovutetaan logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokaupan toiminnan mahdollistamiseksi.

Asiakkaan oikeudet

Asiakkaana sinulla on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tiedot ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista, puutteellisen tiedon täydentämistä tai tietojensa kokonaan poistamista. Pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi tarvittaessa pyytää asiakkaalta henkilöllisyyden todentamista.

Evästeitä koskeva tietosuojakäytäntö

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka on tallennettu tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi ja josta se haetaan seuraavien käyntien aikana. Jos käytät palveluitamme, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön.

Pysyvillä evästeillä tallennamme aloitussivuasi koskevat tiedot ja kirjautumistietosi.  Käytämme evästeitä toivelistan tuotteidesi tallentamiseen. Istuntokohtaisia evästeitä käytämme, kun käytät haun rajaus -toimintoa sekä tarkistamme, oletko sisäänkirjautuneena tai lisäätkö tuotteen ostoskoriisi. 

Käytämme sekä ensimmäisen että kolmannen osapuolen evästeitä statistiikan ja käyttäjätietojen koottuun ja yksilöityyn keräämiseen analysoivilla työkaluilla sivustomme optimoimiseksi sekä tarjotaksemme sinulle asianmukaista markkinointimateriaalia.  

Jotkin kolmannen osapuolen evästeet ovat peräisin sivuillamme näkyvistä palveluista, jotka eivät ole hallinnassamme. Niitä tarjoavat sosiaalisen median kanavat, kuten Facebook, ja ne liittyvät käyttäjien mahdollisuuteen jakaa sisältöä tällä sivulla kunkin kuvakkeen osoittamalla tavalla. Käytämme myös sivustojen välistä seurantaa suorittavia kolmannen osapuolen evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle mainoksia muilla sivustoilla / muissa kanavissa.

Voit selaimesi avulla helposti poistaa evästeet tietokoneeltasi tai mobiililaitteestasi. Löydät evästeiden käyttöä ja poistamista koskevat ohjeet selaimestasi kohdasta ”Ohje”. Voit kytkeä evästeet pois päältä tai valita vastaanottaa tiedon aina, kun uusi eväste on lähetetty tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi. Huomioithan kuitenkin, että jos kytket evästeet pois päältä, et pääse hyötymään verkkokaupan kaikista ominaisuuksista ja tilaaminen voi olla mahdotonta.