Päivillan puoti - vain verkossa

Päivillan puoti - vain verkossa

Ajattelin, että nyt on aika kirjoittaa Päivillan puodista. Itse kutsun hyvin usein verkkokauppaani puodiksi. Puoti tuo mieleeni lempeän, lämminhenkisen ja hieman vanhahkon tuvan, jossa käsityöt ja materiaalit ovat esillä kauniisti vanhoissa vakoissa ja pärekoreissa. 

Sellainen on unelmani puodista. Mutta se on vielä unelma ja ehkä hiukan virheellisesti tai harhaanjohtavasti kusun verkkokauppaani puodiksi. Pahoittelen, jos se aiheuttaa väärinkäsityksiä. Sillä Päivillalla ei ole fyysistä puotia, kivijalkaa, kauppaa, eikä oikein mitään fiksua paikkaa, jossa voisi asioida fyysisesti. Päivillalla on toistaiseksi vain verkkokauppa. 

Olen kesän aikana jalkautunut toreille ja markkinoille. Järjestin myös PoPup myynnin kotipihassani, jotta te lähistöllä asuvat asiaakkaat pääsisitte katsomaan ja hypistelemään tuotteita. Ihana olikin nähdä teitä ja jutustella mukavia. Kuulin monia ihastuttavia tarinoita käsitöiden ystäviltä. Kiitos näistä kaikista kohtaamisista! Toivottavasti näemme jatkossakin erilaisissa tapahtumissa! 

Päivillan unelma omasta pienestä kaupasta on toistaiseksi vain unelma. Toivoakseni se joskus toteutuu, mutta siihen asti joudumme kohtaamaan verkkokaupassa. Toimitustavaksi voi valita maksuttoman Noudon täältä Päivillan kotoa Hausjärveltä. Kotiinkuljetus on myös mahdollista lähialueilla pienellä lisäkustannuksella. Kannattaa kysyä lisää! 

Ja koska minulla on aivan muualla päätoiminen päivätyö, niin en pääse aina vastaamaan puhelimeen. Päivillan tavoittaa parhaiten viestillä tai sähköpostilla. WhatsApp ja testarit toimivat molemmat hyvin. Aina saa ja pitää kysyä, on sitten pulmia neuleohjeiden kanssa tai kaipaat apua langan valitsemisessa. Ollaan kuulolla, vaikka ei livenä kaupassa toistaiseksi voidakaan tavata!

Terkuin, Päivillan Päivi

paivillahandmade@gmail.com 


Kommentit