Päivillan Patjat hevosille

Päivillan Patjat hevosille

TIESITKÖ....

...että lampaan talirauhaset erittävät lanoliinia, joka toimii vettä eristävänä kerroksena ja auttaa lampaita karistamaan veden turkistaan.

...että lanoliinia sisältävä villa hoitaa pienet ruhjeet, haavat ja jopa ne hankalimmat rivit kuntoon, edistää verenkiertoa ja auttaa laskemaan turvotusta.

...että lanoliinia käytetään myös ihmisille tarkoitetuissa voiteissa ja erityisesti imettävän äidin rintojen haavaumien ja vauvojen vaippaihottuman hoitoon. 

Päivillan Patjat - paras valinta hevosten jalkojen hoitamiseen

Hevosihmiset tietävät, miten herkästi hevosten jalkoihin tulee haavoja, polkemia, kaikkien inhokkia riviä ja joskus jalat vain turvottavat ilman erityistä syytä. 

Päivillan Patjat ovat aitoa 100% villaa, jonka alkuperä on Päijät-Hämeen Kärkölässä. Tilan lampaat ovat hyvin hoidettuja  ja touhukkaita tyyppejä. Päivillanka on peräisin myöskin näiden kaverien villoista. 

Päivillan Patjat on käsitelty hellävaroen ja ne sisältää paljon ihon paranemista edistävää villan luonnollista lanoliinia. 

Villan ominaisuuksiin kuuluu sen hoitava vaikutus, joka perustuu lämpöön ja villan sisältämään lanoliiniin. Päivillan Patjat soveltuvat mainiosti hevosten herkkien jalkojen hoitamiseen. Villa hoitaa tehokkaasti rivit, rohtumat ja pienet haavaumat. Villa edistää verenkiertoa ja auttaa hevosta palautumaan treenistä ja samalla ehkäisee vammoja. Villa patjat imevät tehokkaasti kosteutta puoleensa, joka auttaa laskemaan turvotusta ja lievittää mahdollista tulehdusta. 

Päivillan Patjat kääritään kuiviin jalkoihin, kokonaan pintelin, mielellään villaisen lämpöpintelin alle ja annetaan vaikuttaa yön yli tai ainakin useamman tunnin ajan. Aktiivisessa käytössä villapatjan lanoliinin teho heikkenee noin kuukaudessa. Patjat ovat senkin jälkeen käyttökelpoisia niiden lämmittävän ominaisuutensa vuoksi. Jos kuitenkin haluat myös lanoliinin tehon käyttöösi, niin patjat kannattaa uusia noin kuukauden välein. Riippuen toki patjojen käyttötiheydestä. 

Kun Päivillan Patjojen käyttöikä tulee täyteen, älä heitä niitä roskiin. Voit  kierrättää patjat vaikkapa marjapuskien tai perennojen juurella. Villa estää tehokkaasti rikkakasvien kasvun ja maatuvat sitten aikanaan. Anna vaikka kaverille, jos itseltäsi ei puskia löydy. 

Päivillan Patjat  on tarkoitettu pienien kotihoitoisten ihovaurioiden hoitoon ja ennalta ehkäisevään käyttöön. Noudata kuitenkin aina eläinlääkärin ohjeita. 

Ja hei, samalla kun hoidat hevosesi jalkoja, niin huomaamatta saat hoidon myös omille käsillesi, kun käsittelet villapatjoja. Jo pienellä hypistelyllä tunnet villan lanoliinin hoitavan voiman! 

Päivillan verkkokaupasta voi hankkia omat Päivillan Patjat kullannupun jalkojen hoitoon. Patjat myydään pareittain ja ne ovat kooltaan n. 45x50 cm ja väri saattaa vaihdella. 

Pidetään hepoistamme hyvää huolta!Kommentit