Oletko kyllästynyt vääränkokoisiin lopputuloksiin?

Oletko kyllästynyt vääränkokoisiin lopputuloksiin?

Se ON turhauttavaa. Unelmien villis puikoilla omissa tai ystävän lempisävyissä ja lopputulos on jotain muuta mitä piti - liian iso tai pieni. Villiksen neulomiseen menee keskimäärin kolmekymmentä tuntia - viikon työaika! Kyllä sitä ihminen silloin toivoo, että lopputulos olisi juuri eikä melkein oikean kokoinen. 

Neulon lähtökohtaisesti villiksiä aina niin, että en pääse sovittamaan sitä asiakkaalle välillä. Mittatilaustöissä on luotettava siihen, että asiakas on antanut oikeat mitat. Kysynkin heiltä aina, ovatko mitat vartalonmyötäiset, vai mitattu toisesta vaatteesta. Vain yhden kerran on mennyt metsään. Silloin asiakas oli jostain syystä mitannut melkoisen paljon pieleen, mutta en osannut sitä epäillä. Luotin mittoihin. Tämä tarina päättyi siihen, että neuloin villiksen uudestaan, oikein mitatuilla mitoilla. Siksi toivonkin, että apuja kysytään aina, kun on hiukankaan epävarmuutta. Se on meille kaikille mukavampi niin. 

Miten sitten pääsen oikeaan lopputulokseen? Olen kehitellyt oman tapani laskea villiksen aloitussilmukat ja teen sen jokaisen tilaustyön kohdalla, vaikka minulla näitä ohjeita on ja melkoiselle koko haitarille (XXS-XXL). Silti joka kerta teen laskelman, jotta villiksestä tulee halutun kokoinen.

Haluan antaa sinulle käyttöön oman, hyväksi toteamani tavan neuloa juuri oikean kokoinen villis. Tapa vaatii vain hieman matikkapäätä, mutta näillä ohjeilla onnistut jatkossa luomaan täydellisen kokoisen villiksen itsellesi, rakkaalle, ystävälle, tuttavalle! 

Saat Päivillan hyväksi koetun keinon käyttöösi vain muutamalla klikkauksella! Tilaamalla Päivillan uutiskirjeen, saat Päivillan ohjeen sähköpostitse. Tämä on sinulle täysin ilmaista, et sitoudu mihinkään ja voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilaamisen.

Tästä pääset vaivattomasti tilaamaan uutiskirjeen >  KLIKKAA TÄSTÄ 

Tai jos sinulla on oma toimiva tapa, niin kerro siitä kommenteissa, kuulisin mielelläni miten itse toteutat juuri sopivan kokoisen villiksen! Sillä tapoja on varmasti monia, eikä mikään tietty tapa ole juuri se oikea. Jokaisella on oma toimiva tapa ja kaikki ovat hyviä!

Tervetuloa Päivillan maailmaan! 
www.paivillahandmade.fi

Kommentit