Päivillan tapahtumakalenteri

Tapahtumissa maksuvälineenä käy käteinen ja mobilepay.

9.7.2022 Avoimet maatilat -tapahtuma klo 11-16 Laihon Lammas -tilalla Kärkölässä. 

Avoimet maatilat - Taste of Hame on Hämeen alueen tapahtuma, jossa maatilat avaavat ovensa kaikille! Tiesitkö, että Päivillanka on saanut villansa Laihon Lammas tilalta Körkölästä? Tervetuloa hypistelemään Päivillankaa ja muita verkkokaupassakin myynnissä olevia kotimaisia villalankoja. Voit tehdä myös tilauksen jo etukäteen verkkokaupasta ja valita toimitustavaksi Nouto. Kirjoita silloin lisätietoihin, että noudat tuotteet 9.7. tapahtumassa.

14.7.2022  Oitin Iltatori, Hausjärvi klo 17-19 

Tervetuloa hypistelemään Päivillankaa ja muita verkkokaupassakin myynnissä olevia kotimaisia villalankoja. Voit tehdä myös tilauksen jo etukäteen verkkokaupasta ja valita toimitustavaksi Nouto. Kirjoita silloin lisätietoihin, että noudat tuotteet Oitin iltatorilta 14.7.

6.8.2022  Oitin Maalaishenkiset Markkinat, Hausjärvi klo 10-14

Kaikenlaista kivaa ohjelmaa koko perheelle mm. leikkimielinen Taka-Hikiän Muori tai Vaari -kilpailu, musiikkia, halkojen kanto kilpailu, polkutraktorit ja vanhoja maatalousajoneuvoja sekä 4H KEPPARIT!! Tervetuloa hypistelemään Päivillankaa ja muita verkkokaupassakin myynnissä olevia kotimaisia villalankoja. Voit tehdä myös tilauksen jo etukäteen verkkokaupasta ja valita toimitustavaksi Nouto. Kirjoita silloin lisätietoihin, että noudat tuotteet tästä tapahtumasta. Hei ja ilta jatkuu Markkinatansseilla Oitin Torpalla klo 18-22 !

7.8.2022  Poikkea meille -päivä klo 11-14, Hikiäntie 1488, Hausjärvi 

Kanta-Hämeen uusi oma tapahtuma Visit Häme - Poikkea meille -päivä! on kuin kaverinsa ravintola- ja siivouspäivä! Tervetuloa hypistelemään Päivillankaa ja muita verkkokaupassakin myynnissä olevia kotimaisia villalankoja. Koko tuotevalikoima on esillä Päivillan kotipihan PopUp -myymälässä

27.8.2022 Kärkölän Kärrypäivät klo 10-12, Kärkölän kunnanvirastolla (Virkatie)

Kärköläläisten yhdistysten ja muiden toimijoiden esittelypäivä. Ohjelmassa pelejä ja leikkejä lapsiperheille,  uuden koulun opastetut kierrokset, Kärkölän voimailijoiden avoimet ovet, salibändyä, futista ja frisbeegolfia, arpaijaiset, kahvia, mehua, makkaraa, lettuja..... PONEJA ja LAMMASTILAn tuotteita, johon myös Päivillan tuotteet lukeutuvat <3

9.-11.9.2022 Syksyiset Kässämessut netissä

Kässämessut netissä on Suomen ensimmäinen ja suurin käsityöalan virtuaalinen messutapahtuma! Ne kokoavat virtuaaliseen messuhalliin suomalaista käsityötä, Suomessa valmistettuja tuotteita sekä materiaaleja ja tarvikkeita. Mukana on satoja käsityöyrityksiä ja koko viikonlopun täydeltä ohjelmaa!

18.9.2022 alkaen Neulotaan yhdessä Päivillan Ciira -villis!

Tapahtuma pyörii Facebookissa "Päivillan ystävät <3 -ryhmässä" Liity mukaan neulomaan ihana heppa-aiheinen villis!

2.-4.12.2022 Jouluiset Kässämessut netissä

Kässämessut netissä on Suomen ensimmäinen ja suurin käsityöalan virtuaalinen messutapahtuma! Ne kokoavat virtuaaliseen messuhalliin suomalaista käsityötä, Suomessa valmistettuja tuotteita sekä materiaaleja ja tarvikkeita. Mukana on satoja käsityöyrityksiä ja koko viikonlopun täydeltä ohjelmaa!

 Tapahtumista voit ostaa lähes kaikkea mitä verkkokaupastakin löytyy.
Kuten upean keraamisen lankakulhon, joka on suomalaista muotoilua, artenomi ja taitelija Kaisa Niemen käsialaa.