Päivilla Handmade

Päivilla suunnittelee ja neuloo tilauksesta islantilaistyylisiä villiksiä ja asusteita, aina 100 % villasta. Materiaalina haluan suosia yhä enemmän suomalaisen lampaan villlaa. Mikä onkaan sen ihanampi materiaali ulkoiluvaatteessa kuin villa! Niin ihana, luonnonmukainen, lämmin ja etenkin helppohoitoinen. 

Neulon muuten villikset aivan käsityönä, alusta loppuun, villiksen saajaa ajatellen! Aina en noudata omia ohjeitanikaan orjallisesti. Vauhdissa saattaa tulla jokin ajatus mieleen, jonka haluan toteuttaa. Jokainen villis onkin omalla tavallaan uniikki ja saajalleen ainutlaatuinen!

Haluan tarjota kädentaitajille myös ohjeita sekä laadukkaita villalankoja ja tarvikkeita. Valikoima laajenee pikkuhiljaa ja kuuntelen mielelläni myös toiveita! Aika usein kysytään, missä Päivillan kauppa sijaitsee. Valitettavasti Päivillalla ei ole kivijalkakauppaa, jossa voisi vierailla. Verkkokaupassa on esillä koko valikoima. Toimitustapana Nouto ja Kotiinkuljetus lähialueille on mahdollista. Kysy ihmeessä lisää! 

Päivillan taustalla touhuaa kukas muu kuin Päivi, artesaani ja neulesuunnittelija. 

Tervetuloa verkkokauppaan!

pst. Tilaamalla uutiskirjeen sivun alareunasta, saat ennakkotietoa Päivillan tapahtumista, myös alekoodeja ja tarinoita puodin takahuoneesta! Muista katsoa roskapostiin ja Tarjoukset -kategoriaan, jos tilaamasi uutiskirje ei meinaa tulla näkyville.